Posters från våra resor

Sara Arnald, Tur & Retur

29 april 2018

Känns det tomt på väggarna hemma? Är du sugen på snygga posters för att komplettera inredningen? Nu lanserar vi fotografier från våra resor via Printler!

Under mina resor som magasin- och reklamfotograf tar jag många bilder som aldrig blir publicerade. Jag har länge tänkt att det är synd att jag har ett så stort arkiv med bilder som aldrig få se dagens ljus. Nu har jag tagit tag i saken och säljer dem som posters via Printler

Foto: Lina Alba (Sara Arnald)

Till att börja med finns fem bilder att beställa, vilka samtliga är från en reportageresa till Schweiziska alperna. Fler motiv kommer framöver! Samtliga bilder går att beställa i storlekar från A4 upp till 70×100 cm, med och utan vit/svart kant, som lösa blad eller ramade på olika vis. 

Fotografi visat hos Printler

Den uppmärksamme ser att fotografierna är signerade varumärket Lina Alba och inte jag, Sara Arnald, som är upphovsman. Anledningen till att jag valt att göra på detta sätt är för att jag vill skilja dessa bilder från de andra bilder jag gör som konstnär och fotograf. 

Just nu har Printler en drive med 15% rabatt och fri frakt. Erbjudandet gäller hela Printlers sortiment och sista dag är 1 maj 2018.