Årets Utehelg är här!

Sara Arnald, Tur & Retur
28 april 2018

Snart är det dags för en fullspäckad temahelg i Värmdö Skärgård. Årets UTEHELG går av stapeln 18–20 maj, tre fullspäckade dagar för alla som gillar äventyr i naturen. Bland annat blir det fotokurs med Linda Åkerberg! 

Utehelg anordnas av Utemagasinet på Skeviks Gård, bara tjugo minuter från Stockholms innerstad. I tre dagar blir det fest för alla som är nyfikna på äventyr i naturen. Arrangemanget vänder sig till såväl nybörjare som vana frilufsare. På Utehelg anordnas många uteaktiviteter, såsom hiking, naturparkour, MTB, paddling, yoga och trailrunning. Därtill ett antal kurser och seminarier med myskvällar framför brasan, matlagning utomhus och livemusik. Här hittar du hela programmet

Dröm om vackra vandringar.

Foto: Sara Arnald. Från scrambling i Squamish.

På schemat finns bland annat fotokurser med min kompis och kollega från Fotoskolan STHLM, Linda Åkerberg. Linda är fotograf och äventyrare och driver Wilderness Stories där hon ger tips för dig som är intresserad av och nyfiken på natur och äventyr. Hon har också en blogg där hon skriver om pågående äventyr, bland annat hennes halvårslånga vandring längs Pacific Crest Trail, bestigning av Kilimanjaro och vandringen i Nepal, upp till Everest Base Camp.

Här bokar du biljetter till Utehelg! Det finns pass för hela helgen eller separata dagar, familjebiljetter och specialpriser för unga!

Linda Åkerberg på Pacific Crest Trail

Foto: Linda Åkerberg, Wilderness Stories.