Reslust, äventyr och smarta restips – Podcast och blogg!

Tur & Retur 16: Couchsurfing förbättrar världen & Puerto Ricos bombade paradisstränder

Tur & Retur 16: Couchsurfing förbättrar världen & Puerto Ricos bombade paradisstränder

Vi snackar än en gång med den minimalistiska vagabonden Mats Andrén, som under sina långvandringar i världen många gånger har ägnat sig åt Couchsurfing. Det vill säga att bo gratis hemma hos folk. Hur går det till, vad förväntas och vad är för- och nackdelarna? Karin Wallén, som varit både gäst och värd inom Couchsurfing har sett båda sidor av myntet.

Puerto Rico är den karibiska ön där allt kan hända. Den är liten nog att köra runt på en dag, men den som stannar till här och där kommer att upptäcka allt från grisfester på Pork Highway till tät regnskog och övergivna stränder som tidigare varit amerikanska militärövningsområden. Hör om när Sara Arnald och Karin Wallén irrade omkring bland vildhästar och pizzastora krabbor och paddlade kajak i guldglittrande vatten.

Lyssna på Itunes/Podcaster, Acast, Soundcloud eller din favoritpodd-app.2 thoughts on “Tur & Retur 16: Couchsurfing förbättrar världen & Puerto Ricos bombade paradisstränder”

 • Hej!

  Tack för en grym respodd, jag längtar alltid efter nästa avsnitt.

  Ni kan förstå min besvikelse över att veckans poddavsnitt inte gick att lyssna på pga dålig ljudkvalitet. Jättesynd, hoppas att kommande avsnitt kommer med tillräckligt bra ljudkvalitet så att man kan lyssna.

  Hälsningar

  Jessica

  • Väldigt tråkigt att ljudet blev som det blev. Vi spelade in utanför vår studio och det kommer inte att upprepas. Vi lär oss hela tiden och i studion har vi utrustning på proffsnivå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *