Reslust, äventyr och smarta restips – Podcast och blogg!

Tur & Retur 13: Tillräckligt fula öar i Kroatien, tequila-fester i Lissabon & Booking.com-knepen

Tur & Retur 13: Tillräckligt fula öar i Kroatien, tequila-fester i Lissabon & Booking.com-knepen

Guideboksförfattaren Elisabet Axås delar med sig av sina bästa öar i Kroatien – alla med en egen vindruva. Men en by får inte vara för vacker om du ska slippa trängas med 3000 kryssningspassagerare. När Sara Arnald inte festar på takbarer i Lissabon eller hänger i surfparadis som Ericeira, chockar hon oss andra genom att äta gott i Portugal. Är det möjligt i den kokta potatisen och torkade torskens förlovade land?

Urban Lindstedt går till botten med hur man bäst bokar med Booking.com. Här får du veta hur du lurar sajtens köpta ranking och var du hittar bilderna som avslöjar hur hotellrummen verkligen ser ut.” Så lämnar vi inte ut tipsen i förväg.

Lyssna på Itunes/Podcaster, Acast, Soundcloud eller din favoritpodd-app.

Poddlänkar

Elisabet Axås 15 favoriter i Kroatien

Guideboken Mitt Kroatien: Istrien, Kvarner och Dalmatien av Elisabet Axås

Elisabet om favoritstaden Split.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *